Welkom op camping en vakantiepark Duynparc Soest!
Recreëren midden in het land in het mooie Soest. Wij hebben de Soester Duinen als achtertuin, dit is één van de meest bijzondere stukjes natuur in Nederland. Om de hoek liggen het Bosbad, Dierenpark Amersfoort, het Nationale Militair Museum, Paleis Soestdijk, Theater Cabrio en vele fantastische restaurants!

Openingstijden receptie buiten het seizoen:
Maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur en zaterdag 10.00 - 17.00 uur.

Ook een bezoek aan één van de vele markten of festivals in het historisch centrum van Amersfoort is de moeite waard en ligt op korte afstand van ons mooie park.
Lekker op de fiets? Wij beschikken over een aantal zeer comfortabele e-bikes.

U bent op ons park welkom met uw tent, caravan of camper en in de zomerperiode is het zelfs mogelijk om uw paard mee te nemen.
Wist u dat de camping van Duynparc Soest uitsluitend over comfortplaatsen beschikt; dus met eigen watertappunt, afvoer, TV aansluiting, elektra aansluiting en gratis WiFi? En sinds 2016 hebben wij ook een plaatsen met privé sanitair.
Als voorproefje op uw vakantie kijk hier voor het actuele Duyn-nieuws of voor voor ideeën en suggesties tijdens uw verblijf op ons park.
 
Voor de trekkers onder u beschikken wij over een drietal trekkershutten.
En natuurlijk kunt u bij ons een comfortabele chalet/ bungalow, een luxe en zeer comfortabel cottage of villa huren.
Wij zijn één van de weinigen die een all-inn tarief hanteren, zelfs inclusief basis WiFi voor maar liefst twee apparaten gelijktijdig. Zie ook hier rechts.

Naast recreëren bieden wij ook voor de zakelijke markt tal van mogelijkheden.
Medewerkers tijdelijk onderbrengen in één van onze standaard of luxe chalets op een prachtig park, gelegen in het midden van het land?
Of wellicht bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte i.v.m. een verbouwing of als tussen oplossing tijdens de ver- en aankoop van uw woning. Klik hier voor een overzicht van alle accommodaties voor tijdelijk verblijf.
Helaas is tijdelijk wonen op de camping in uw eigen camper, caravan of tent bij ons niet mogelijk.tijdelijwonen
 
In de accommodaties zijn huisdieren niet toegestaan, op de camping wel!! Op de camping zijn twee honden per plaats toegestaan, mits aangelijnd en zij de overige gasten geen overlast bezorgen.

Duynparc Soest heeft ook een gezellig restaurant: "Het Duynhuys". Hier kunt u heerlijk relaxen bij de openhaard, een lekkere maaltijd nuttigen of gezellig op het terras van uw drankje genieten. Het Duynhuys is tijdens het seizoen donderdag t/m maandag geopend voor diner en op zaterdag en zondag voor zowel diner als lunch (vanaf 12.00uur),

Wilt u op de hoogte worden gehouden van alle andere ontwikkelingen op het park? Vul dan het formulier in.
Klik hier voor de camping view!
 
Graag tot ziens op Duynparc Soest!
 
Met hartelijke groet,

Team Duynparc Soest

       Pure
camping soest, camping Amersfoort, tijdelijk wonen, tijdelijke woonruimte, bungalow, chalet, soest, Amersfoort, privé sanitair, comfort plaatsen, camper, seizoenplaats, privé sanitair