Camping

De camping heeft 35 ruime comfortplaatsen, 6 comfortplaatsen met privé sanitair, tentplaatsen en 3 trekkershutten. Op het park is een wasruimte met wasmachines, droger en strijkbout aanwezig. Uw fietsen kunt u in onze overdekte fietsenstalling plaatsen en elektrische fietsen kunnen daar opgeladen worden. Honden zijn toegestaan op de camping, maximaal 2 per plaats en uiteraard aangelijnd. Uw auto kunt u parkeren op een van de parkeerplaatsen op het terrein, een extra auto kunt u parkeren op de parkeerplaats bij de receptie voor € 1,- per auto per nacht. Wij reserveren niet op plaats. Het is dus niet mogelijk een specifieke plek te reserveren. Bij aankomst mag u zelf een mooie plek uitkiezen. 

Behalve een speeltuintje, klein openlucht zwembad, een omheind sportveld met gras hebben we ook twee trampolines waar u nog wat extra energie kwijt kunt.

Inchecken kan vanaf 13:00 uur. Uitchecken tot 11:00 uur. Voor een late check out vraagt u de receptie naar de mogelijkheden. 

De camping (uitgezonderd comfort plaatsen met prive sanitair) is ook geopend in de winter en maximaal 7 nachten te boeken.


Restaurant Duynhuys:

  • Reserveren is verplicht via 

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

    of bel 06-30619285.
  • Het restaurant is voor diner geopend van dinsdag tot en met zondag.
  • Elke dag van 09.00 tot 10.00 uur ontbijt a € 10,00 p.p., alleen op basis van reservering.