Camping

Vanaf 22 maart 2024 bent u weer van harte welkom!

De camping heeft 25 ruime comfortplaatsen, 12 comfortplaatsen met privĂ© sanitair en een tentjesveld. Het 'grote' sanitair gebouw heeft een aantal douches, toiletten en wastafels. Achter het sanitair gebouw vind je de overdekte afwasplek. Ook is er een 'klein' sanitair gebouw met twee douches waaronder een minder valide douche/toilet en er is een wasserette met wasmachines, droger en strijkbout/plank.

Je fiets kun je in onze overdekte fietsenstalling plaatsen en elektrische fietsen kunnen daar opgeladen worden. Honden zijn toegestaan op de camping, maximaal 2 per plaats en uiteraard aangelijnd. Je auto kun je parkeren op een van de parkeerplaatsen op het terrein, een extra auto kun je parkeren op de parkeerplaats bij de receptie. 

Wij reserveren niet op plaats. Het is dus niet mogelijk een specifieke plek of twee plekken naast elkaar te reserveren. Bij aankomst mag je zelf een mooie plek uitkiezen. 

Behalve een speeltuintje, klein openlucht zwembad, een omheind sportveld met gras en een speelbos/parcour hebben we ook drie trampolines waar je nog wat extra energie kwijt kunt.

Inchecken kan vanaf 13:00 uur. Uitchecken tot 11:00 uur. Voor een late check out vraag de receptie naar de mogelijkheden. 

Alleenreizende jongeren onder de 21 jaar raden wij aan een jongerencamping te boeken of eerst toestemming te vragen aan Duynparc Soest.