Camping

De camping heeft 25 ruime comfortplaatsen, 12 comfortplaatsen met privé sanitair en tentplaatsen. Op het park is een wasruimte met wasmachines, droger en strijkbout aanwezig. Uw fietsen kunt u in onze overdekte fietsenstalling plaatsen en elektrische fietsen kunnen daar opgeladen worden. Honden zijn toegestaan op de camping, maximaal 2 per plaats en uiteraard aangelijnd. Uw auto kunt u parkeren op een van de parkeerplaatsen op het terrein, een extra auto kunt u parkeren op de parkeerplaats bij de receptie voor € 1,- per auto per nacht. Wij reserveren niet op plaats. Het is dus niet mogelijk een specifieke plek te reserveren. Bij aankomst mag u zelf een mooie plek uitkiezen. 

Behalve een speeltuintje, klein openlucht zwembad, een omheind sportveld met gras hebben we ook drie trampolines waar u nog wat extra energie kwijt kunt.

Inchecken kan vanaf 13:00 uur. Uitchecken tot 11:00 uur. Voor een late check out vraagt u de receptie naar de mogelijkheden. 

Onze gasten zijn voornamelijk mensen die komen voor rust, wandelen en fietsen in de prachtige natuur, kunst en cultuur. Alleenreizende jongeren onder de 21 jaar raden wij aan een jongerencamping te boeken en zijn niet welkom zonder toestemming van Duynparc Soest.  

Voor seizoen 2022 hebben we geen voor/na-seizoensplaatsen meer beschikbaar.