Heeft u uw huis verkocht of bent u aan het verbouwen en zoekt u tijdelijk onderdak om bij te komen? Of is het voor de relatie even goed om u tijdelijk wat terug te trekken? Op ons park, gelegen in een natuurlijke omgeving, komt u zeker tot rust!

Of werkt u tijdelijk in de omgeving Amersfoort, Soest of Utrecht en wilt u daar tijdelijk verblijven? tijdelijk wonen
Dan is het belangrijk dat u in een rustige omgeving lekker kunt ontspannen. En dat kan op Duynparc Soest!

Daar helpt een goede accommodatie zeker bij. Wij beschikken over twee-, drie- en vierpersoons chalets, van luxe tot uiterst comfortabel die van alle gemakken zijn voorzien. De cottage Romantique beschikt zelfs over vloerverwarming en een Finse sauna.

Al onze chalets zijn ingericht met nieuw meubilair, een complete inventaris en heerlijke boxspring bedden, u kunt er dus zo in en hoeft eigenlijk alleen wat persoonlijke spulletjes en kleding mee te nemen.
De prijs is bij langverblijf exclusief gebruik van gas, water en elektra, dit loopt bij ons allemaal via eigen meters en alleen uw daadwerkelijke verbruik zal per periode aan u gefactureerd worden.
Wanneer u een reservering doet ontvangt u van ons inloggegevens van “Mijn Duynparc”, dit is een eigen omgeving, waar u uw verbruik, openstaande facturen en allerlei andere zaken in kan zien op het moment dat voor u uitkomt.
 
Verder is de prijs inclusief gebruik van Wi-Fi op het gehele park met 6 apparaten, toeristenbijdrage en uiteraard vrij gebruik van alle faciliteiten op het park, zoals de tennisbaan, jeu de boules en het zwembad in de zomer, daarnaast krijgt u bij ontvangst de eerste laken- en handdoekenpakketten gratis.

Bij langverblijf mag u een tweede auto gratis op de parkeerplaats vóór de receptie plaatsen.

Wij verhuren recreatiewoningen met de mogelijkheid van tijdelijk verblijf. U ontvangt geen huurcontract, maar een recreatie overeenkomst. Permanente bewoning is namelijk in strijd met het bestemmingsplan en op ons park niet toegestaan. 
Daarom stellen wij als voorwaarde dat u niet zonder medeweten van ons zich op een van de adressen van Duynparc in het persoonsregister van de gemeente Soest inschrijft.

Helaas zijn huisdieren in de accommodaties niet toegestaan.

Voor langverblijf (langer dan 4 weken) maken wij altijd een aanbieding die bij uw behoeften aansluit. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek, zodat u een kijkje kunt nemen op ons park en wij u een u passend voorstel kunnen doen. Neem hiervoor contact met ons op via 033-2030130 of per mail.