Te koop aangeboden een in zeer goede staat verkerende Muller stacaravan op Duynparc Soest (VERKOCHT!!)

De Muller stacaravan (type Batavier 801 BK Special) op plaats 32 heeft de lengte van 7,60 meter en is 3 meter breed. Voor de stacaravan staat een voortent van Aarts Tenten met dezelfde oppervlakte als de stacaravan (22,8 m²). De stacaravan uit 1986 is door ons in 1998 gekocht en het volledige interieur is toentertijd vernieuwd. De voortent is in 2003 geplaatst.
Naast een ruime zithoek heeft de stacaravan een keuken, dinette, één slaapkamer en badkamer met wastafel, douche en toilet. In de slaapkamer zijn 4 bedden maar dit is, indien gewenst, eenvoudig weer in de oorspronkelijk staat met 2 bedden terug te brengen. Van de zithoek en dinette kan in een handomdraai 4 slaapplaatsen worden  gemaakt.
De prachtige natuur rondom Soest, het mooie Duynparc Soest, het comfort van de stacaravan en de heerlijke zonnige tuin met groot terras maken van elk (lang) weekend een kleine vakantie!!   

De vraagprijs bedraagt € 7.000,-

Hebben bovenstaande foto’s van onze stacaravan u enthousiast gemaakt, neem dan telefonisch contact op met Paul en Liset de Jong via 020 – 633 49 35 (Graag na 20:00 uur).
Voor nadere informatie over het park: receptie@duynparcsoest.nl.