Schilderijen Overzicht

Omdat smaken verschillen en je misschien niet je hele verblijf naar een schilderij wilt kijken, dat je niet mooi vindt, kun je op deze pagina een schilderij uitzoeken. Dit geldt alleen voor een verblijf langer dan een maand.

Indien het schilderij beschikbaar is, zullen we deze dan in het huis hangen. Mocht je tijdens je verblijf zo gehecht raken aan het schilderij, dan is het ook mogelijk het schilderij te kopen.

De meeste schilderijen die in het overzicht hieronder worden weergegeven zijn gemaakt door Geert Jan Jansen: Schilder, voormalig meestervervalser, en auteur van het boek "Magenta, Avonturen van een meestervervalser". Ook zijn er schilderijen van Ellen van Baren: 'Haar werk is een absoluut verlengstuk van haar persoonlijkheid. Ontroerend teder en compromisloos vrouwelijk.' Aegid Tonnaer en Maayke Schuitema twee keer winnaar van Sterren op het doek.

Hieronder kun je filteren op hoogte, breedte en beschikbaarheid. Indien "niet beschikbaar" dan is deze reeds gereserveerd voor een ander verblijf. Mocht je geinteresseerd zijn in de aanschaf, neem dan ook contact met ons op.

Helicopter info

Het is helaas niet mogelijk om op het terrein van Duynparc Soest met uw helicopter te landen. 

Specificaties filteren