Aan een grote vijver liggen een twaalftal ruime percelen waarop u uw eigen chalet kunt plaatsen. Wij werken hier samen met de gerenomeerde chaletbouwer Arcabo uit Nieuw Leusen. De indeling kunt u naar uw eigen wensen aanpassen.
Het chalet kunt u voor eigen gebruik benutten of kiezen voor verhuur door ons of een combinatie van beiden.
Kiest u er voor om een chalet als beleggingsobject aan te schaffen, waarbij wij voor u de verhuur regelen, dan kunnen wij u een aantrekkelijk rendement bieden.
De koopprijzen voor dit project variëren tussen de € 80.000,= voor een nieuw chalet voor eigen gebruik van circa 63 m2, tot € 125.000,= voor een compleet ingericht chalet van hoge kwaliteit van 70 m2.

Alle chalets staan op ruime huurpercelen en zijn geplaatst en aangesloten op riolering, water, gas, elektra, Cai en internet.
Kiest u voor een chalet als belegging, dan wordt de tuin natuurlijk door het park onderhouden.
Op dit moment zijn op deze uitbreiding nog enkele plaatsen beschikbaar.

Bent u geïnteresseerd?
Neem contact op met Joost Bauhaus, 033-2030130 of via receptie@duynparcsoest.nl en zij verschaft u de gewenste informatie.

Hiernaast hebben wij nog enkele plaatsen van circa 150 m2 beschikbaar voor de plaatsing van uw stacaravan.
Ook deze kunt u natuurlijk nieuw bij Arcabo aanschaffen. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan ook even contact op met Marieke voor een afspraak. Mocht u overwegen om zelf een stacaravan of chalet bij derden aan te schaffen, dan adviseren wij u om vóór aankoop altijd even met ons contact op te nemen. Wij kunnen u dan over het actuele huishoudelijk reglement met daarin de mogelijkheden en beperkingen informeren.
Zo is het bijvoorbeeld op ons park niet toegestaan om uw recreatieverblijf als hoofdverblijf aan te wenden.