FAQ

Neen!
De verschillende arrangementen zijn qua duur en prijsstelling zorgvuldig samengesteld. Om aan de verschillende wensen tegemoet te komen bieden wij u een groot aantal arrangementen aan. Deze staan allen op onze website vermeld.
Tussentijdse overgaan naar een ander arrangement is om die reden dan ook niet mogelijk. Wel kunnen wij u helpen om uit de verschillende arrangementen een combinatie te kiezen die aansluit bij uw individuele wensen en voor u het voordeligst is. Dit kunnen wij uiteraard voorafgaand aan uw verblijf maar ook tussentijds doen.
 
Bij ons kunt u met uw tent, caravan of camper komen en gaan wanneer u wilt. Ook dat is Duynparc Soest!
Als u tijdens uw verblijf besluit om langer te blijven is het niet prettig om dan naar een andere plaats te moeten uitwijken. En waarom zou u gebonden zijn aan een bepaalde periode als u het niet naar uw zin heeft?
Om deze reden kunt u bij aankomst zelf een plaats uitzoeken en kunt u zo lang blijven als u wilt. Heerlijk, toch?
Onze vanaf prijzen voor kort verblijf (tot 4 weken) zijn werkelijk All-inclusive. Tijdens het boeken bij collega bedrijven wordt u geconfronteerd met bijkomende kosten, waardoor de uiteindelijke prijs niet zelden 2x zo hoog uitvalt als u mocht veronderstellen.

Bij Duynparc Soest is de prijs voor kort verblijf die u ziet werkelijk all-inclusive. Géén reserveringskosten, gratis gebruik van WiFi op het hele park, geen toeristenbijdrage bij kort toeristisch verblijf, gratis gebruik van douches, warme en koud water, gratis aansluit mogelijkheid TV, bij kort toeristisch verblijf geen extra kosten voor het verbuik van stroom, inclusief annuleringsverzekering: kortom bij Duynparc Soest wordt u alleen aangenaam verrast!

Of u nu bij ons kampeert of een chalet, cottage of villa huurt: genoemde prijzen zijn all-inclusive en uiteindelijk verrassend gunstig voor wat wij u bieden. Ook voor lang verblijf! Hier wordt alleen het werkelijk verbruik van gas, elektra en in sommige gevallen water achteraf in rekening gebracht.
De bus stopt nagenoeg vóór het park. Deze brengt u binnen 10 minuten naar het centrum en het station van Amersfoort met vele directe en snelle verbindingsmogelijkheden.
 
Op Duynparc Soest kunt u het hele jaar recreëren. Natuurlijk alleen als u over een stacaravan of chalet beschikt op een jaarplaats, geschikt voor jaargebruik. Gasten met een seizoenplaats mogen het hele seizoen op ons park verblijven. Gasten met een winterplaats mogen of alleen de weekenden van vrijdag tot en met maandag en de schoolvakanties van hun accommodatie gebruik maken, of van maandag tot en met vrijdag.
Deze beperking vloeit voort uit wettelijke en gemeentelijke regelgeving. Permanent bewoning van een recreatieverblijf is immers niet toegestaan.
Neen!
Duynparc Soest is een recreatiebedrijf waarop permanent wonen niet is toegestaan. Onder permanente bewoning wordt het gebruik van de recreatiewoning als hoofdverblijf verstaan. Voor de definitie ‘hoofdverblijf’ wordt in de geldende bestemmingsplannen aansluiting gezocht bij de definitie in de Wet gemeentelijke basisadministratie. Voor het vaststellen van iemands hoofdverblijf wordt verder gekeken naar de feiten en omstandigheden die de conclusie rechtvaardigen dat het betreffende verblijf fungeert als centrum van zijn of haar sociale of maatschappelijke activiteiten (nachtrust, maaltijden, ontvangen van post, ontvangen van bezoek etc.). Degenen die in een recreatiewoning verblijven dienen dus elders (buiten de recreatiewoning) over een hoofdwoonverblijf te beschikken. Het mag niet gaan om een zogenaamd postadres of “papieren” adres maar om een feitelijke thuishaven.