Wij gaan op ons park vriendelijk met het millieu om. Zo is het vanzelfsprekend dat afval gescheiden wordt ingezameld. Het sproeien van tuin en gazon gebeurt met water uit eigen bron. In de nieuwe accommodaties wordt grijs water voor de toiletten gebruikt. Voor zowel de parkverlichting als de verlichting binnen de eigen accommodaties is uiteraard ledverlichting toegepast.
En het water van ons zwembad wordt zonder toevoeging van chloor middels zoutelectrolyse en UV licht gedesinfecteerd. Dus bij ons hebben u en uw kinderen geen last van rode ogen, hinderlijke chloorlucht of een uitgedroogde huid.

Onze cottages en villa's zijn niet alleen van alle mogelijke luxe voorzien, maar voldoen ook aan de nieuwste normen van isolatie en tochtdicht bouwen en zijn in nauwe samenwerking met bouwbedrijf Osnabrugge ontworpen en gebouwd en door Bisoton geprefabriceerd. Deze accommodaties zijn met toepassing van zonne-energie nagenoeg energieneutraal.
Al onze gebouwen zijn van een geavanceerd energie beheersysteem voorzien dat door Elbes bv onder de naam Greenbox speciaal voor ons is ontworpen. Door toepassing van onze software, in nauwe samenwerking met Digizijn bv ontwikkeld, zijn alle systemen volledig geïntegreerd , waardoor alles optimaal op elkaar is afgestemd.

Het water van ons sanitair gebouw wordt middels zonneboilers verwarmd.
De verlichting in de centrale gebouwen werkt via bewegingssensoren en aan de rand van ons park wordt nieuwe natuur aangelegd.

Wij waren dan ook trots toen de gemeente Soest ons uitnodigde voor de overhandiging van het "Duurzaam goed bezig" certificaat.
Klik hier voor hun motivatie voor deze erkenning.