Duynparc Soest ligt in een fraaie groene omgeving. Bijna 40% van de oppervlakte van Soest bestaat uit bossen, stuifduinen, hoge zandgronden, polders en veengebied.

Vanaf het park loopt u zo de bossen rondom de Soester Duinen in. Verschillende routes zijn uitgezet om al wandelend of fietsend van deze prachtige natuur te genieten!
Ook bruist Soest van cultureel engagement. Bijna elke dag is er in Soest wel een culturele uitvoering of expositie te bewonderen. Idea Kunstencentrum, theater en bibliotheek organiseert doorlopend theatervoorstellingen. In de kunstenaarsvereniging Artishock vinden praktisch elke dag uitvoeringen plaats op het gebied van muziek, film, schilderworkshops en lezingen.

In Openluchttheater Cabrio, ook wel het meest sfeervolle openluchttheater van Nederland genoemd, wordt gedurende de zomermaanden een grote hoeveelheid culturele programma’s uitgevoerd. Een bijzondere ervaring om cultuur eens midden in de natuur bij te wonen!

Met de fiets bent u  in 10 minuten in het centrum van Amersfoort. Amersfoort, de leukste winkelstad van Nederland! Van exclusieve boetieks tot hippe modemerken en kleidingzaken voor het hele gezin. Hier slaag je altijd! De stad omarmt je met haar historische charme. Ontdek de mooiste plekjes van Amersfoort op de fiets, ga varen in een sloep, huur een step of Tuk Tuk of maak eens een rondvaart met de waterlijn!

In de nabije omgeving is genoeg te doen voor kinderen. Bosbad Amersfoort is een buitenbad in de prachtige en bosrijke omgeving van Amersfoort en in de zomermaanden geopend en dierentuin Amersfoort is praktisch onze buurman. Bij regen kunt u met uw kinderen terecht in de grote overdekte kinderspeeltuin, die op loopafstand te bereiken is.
 
Kortom: een mooiere locatie is nauwelijks denkbaar met zoveel variatie....