Zoals u wellicht weet zijn wij aangesloten bij de  Stichting Trekkershutten Nederland. Onze trekkershutten zijn inhoudelijk gelijk aan de basis van alle trekkershutten die aangesloten zijn bij deze stichting en de prijs per hut is €40.- per nacht.

Ook op onze camping is het een houten huisje met een vloeroppervlakte van ruim 11 m2. De hut is geschikt voor vier personen. In de hut vindt u twee stapelbedden met kussens en matrassen, een tafel, vier stoelen, een tweepits gasstel aangesloten op een gasfles, een lichtpunt en elektriciteit. Daarnaast zijn er schoonmaakmaterialen en een waslijn. Voor de hut staat een picknicktafel. Bij een verblijf in de Trekkershut Standaard kookt u in uw eigen pannen, slaapt u onder uw eigen beddegoed en maakt u gebruik van de sanitaire voorzieningen elders op het terrein. Op de receptie is een vriezer aanwezig voor uw eventuele koelelementen

Onze trekkershutten zijn dicht bij het toilet en douchegebouw gelegen. Ook heeft u daar eeen ruimte met wasmachine, droger en strijkbout.

Direct tegenover restaurant Het Duynhuys vindt u uw trekkershut met veel zonlicht. Eventueel beschikbaar met verwarming tegen meerprijs. Onze trekkershutten sluiten mooi aan op diverse fietsroutes en ook de bossen rond de Soesterduinen vormen een schitterend fietsgebied.
Wilt u een keertje niet koken, dan kunt u in restaurant Het Duynhuys terecht, daar wordt u door onze kok Rob en gastheer Frans aangenaam verrast.

Duynparc Soest ligt dicht bij Amersfoort en sluit goed aan op de nationale fietsknooppunten. Direct vanaf het park kunt u mooie wandelingen maken in de omliggende bossen en Soester Duinen.
 
 • Trekkershut 2 persoons

  Uw 2-persoons trekkershut beschikt over een stapelbed met matrassen en kussens, een eettafel met vier stoelen en een keukenblok met een gaskookstel en...

  Meer informatie

  vanaf € 40,00
 • Trekkershut 4 persoons

  Uw 4-persoons trekkershut beschikt over twee stapelbedden met matrassen en kussens, een eettafel met vier stoelen en een gaskookstel. U kan gratis en...

  Meer informatie

  vanaf € 40,00