Een verzorgde driekamerchalet op plaats 74 te koop.
Permanente bewoning is hier niet toegestaan.

Het chalet ligt op een extra groot perceel waar u de hele dag van de zon kunt genieten. U beschikt over een woonkamer met open keuken, centrale hal, toiletruimte, badkamer en twee slaapkamers.

De vele ramen en de schuifpui in de woonkamer zorgen voor een fraai uitzicht. Op mooie dagen zet u de schuifpui wijd open en maakt u van buiten en binnen één geheel. Zo geniet u des te meer.
Woonkamer en keuken zijn voorzien van een kunststof vloer in houtmotief dat zorgt voor een warme uitstraling.
De keuken is L-vormig opgesteld, uitgevoerd in crème met een houtkleurig aanrechtblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De master bedroom is voorzien van een schuifwandenkast over de gehele breedte van de kamer. Daar kunt u heel wat kleding in kwijt.
De tweede slaapkamer is iets kleiner, maar nog altijd groot genoeg om als volwaardige kamer te gebruiken. De badkamer is voorzien van een fijne inloopdouche, designradiator en wastafel met bijbehorend meubel en spiegel.

De tuin is bijzonder groot ten opzichte van het chalet en is voorzien van een statige berk, vijvertje en diverse terrassen, afgewisseld met stukken gras. Van intensief onderhoud is dus weinig sprake. Hooguit een keer de grasmaaier er overheen halen op zijn tijd. Maar dat zult u in deze omgeving eerder als ontspanning ervaren dan als verplichting. In een aparte berging is voldoende plaats voor uw fietsen en luie tuinstoelen. U komt hier immers om te ontspannen. Dankzij de haag van coniferen rondom beschikt u over ruim voldoende privacy om hier ongestoord te kunnen genieten.

Vraagprijs: € 120.000 k.k.

Bent u geïnteresseerd neem dan contact op met Nancy Arler telefoonnummer 06 12513336 of per mail nancy.sakkers.arler@gmail.com. Voor meer informatie over het park kunt u ook terecht bij Joost Bauhaus van Duynparc Soest.