Het Duynhuys is hèt restaurant van Duynparc Soest, waar (h)eerlijke, dagverse gerechten bereid worden. Bij ons kunt u heerlijk genieten van een speciaal biertje met een borrelplateau of een (h)eerlijk diner op het terras of binnen bij de openhaard. Er kunnen spelletjes gedaan worden, een potje biljart, jeu de boules of schaken op het reuze schaakspel.

 
Elke dag hebben wij voor u een daghap en een uitgebalanceerd driegangen “Menu de Marchè” oftewel een menu van de markt, wat ook heerlijk te combineren is met een wijn- of bierarrangement. Telkens zullen wij u dit jaar weer opnieuw willen en kunnen verrassen, omdat wij ook onszelf steeds weer willen vernieuwen en natuurlijk het beste uit onszelf willen halen.
Doordat wij zo vers koken kunnen wij bovendien met al uw dieet wensen prima uit de voeten, u mag ons dat laten weten, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
 
“Het Duynhuys” is naast een restaurant ook een ontmoetingsplaats voor onze gasten. Daarom organiseren wij ook dit jaar voor u weer diverse, culinaire thema-avonden met ook af en toe wat Live muziek.
Voor de programmering verwijzen wij u graag naar onze informatie borden, “Mijn Duynparc” en ook op het Duynparc TV (zender 10) is dit te vinden.
 
Heeft u iets te vieren of bent u met een groep en wilt u iets organiseren? Neem contact op met Frans (duynhuys@duynparcsoest of 033 20 30 139 b.g.g. 033 20 30 130) en hij maakt er samen met u een geslaagde gelegenheid van.
 
Wij hopen u tijdens uw verblijf op Duynparc Soest te mogen ontvangen in ons “Duynhuys”.
 
Met Duyn-Groet,
Frans & Rob
 
Openingstijden; donderdag t/m maandag vanaf 16.00uur.