Vorstelijk recreëren op hoog niveau met de Soester Duinen als achtertuin en om de hoek het Bosbad en Dierenpark Amersfoort. Ook een bezoek aan één van de vele markten of festivals in het historisch centrum van Amersfoort is de moeite waard en ligt op korte afstand van ons mooie park. En dan natuurlijk het onlangs geopende Nationale Militair Museum, dat op nog geen 6 kilometer van ons park ligt.
En heeft u zelf geen fiets bij u? Geen zorgen: wij beschikken over een aantal zeer comfortabele e-bikes.

U bent welkom met uw tent, caravan of camper. Wist u trouwens dat de camping van Duynparc Soest over de meeste toeristische plaatsen van de regio beschikt?
Voor de trekkers onder u beschikken wij over een drietal trekkershutten.
En natuurlijk kunt u bij ons 'n comfortabele chalet boeken of een luxe en zeer comfortabel cottage of villa huren: hier is werkelijk sprake van een vorstelijk verblijf!
Wij zijn een van de weinigen die een all-inn tarief hanteren, zelfs inclusief basis WiFi. Zie ook hier rechts.
En wilt u sneller internet en/of met meerdere apparaten gelijktijdig? Ook dan hebben wij voor u aantrekkelijke opties om uit te kiezen.

En wat dacht u van ons eetcafé "Het Duynhuys"? Hier kunt u lekker bij de openhaard chillen, een lekkere maaltijd nuttigen of gezellig op het terras van uw drankje genieten.

Wist u dat u in de zomerperiode zelfs uw paard mee op vakantie kunt nemen? Kijk: ook dat is Duynparc Soest!

Op ons park zijn twee honden per plaats toegestaan, mits aangelijnd, het geen vechthonden zijn en zij de overige gasten geen overlast bezorgen.

Zoekt u voor nu een perfecte plaats voor uw vakantie of ruimte voor tijdelijk verblijf? Klik hier voor een overzicht van alle accommodaties.

Al onze plaatsen zijn voorzien van digitale TV aansluiting en wij beschikken over een eigen info-kanaal. Wilt u het actuele Duyn-nieuws zien? Kijk hier voor ideeën en suggesties als voorproefje op uw vakantie.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen op het park, vul dan het formulier in.

Graag tot ziens op Duynparc Soest.